by Douglas & Jones

dealer VTWONEN TEGELS

vtwonen tegelcollectie


vtwonen tegels 2013De vtwonen tegelcollectie is de basis voor uw woonbeleving! Van hieruit komt uw interieur tot leven. Mooie keramische vloeren, stijlvol of robuust, is de start van zorgeloos genieten. Niet te vergeten de collectie keramisch parket. Uitstraling van echt hout met de voordelen van een keramische tegel. Kortom: Woongenot tot in detail met vtwonen tegels!

Van chic tot industrieel
Het assortiment heeft meerdere lijnen waarvan de een parelmoer chic is, de ander groot, ruw en vierkant of smal rechthoekig. onderling zijn ze goed te combineren en niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook de schouw of het dressoir in de woonkamer kunnen ermee betegeld worden.

Met of zonder dessin
de vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van wormbloedig terracotta tot sterk en stoer keramisch. Mat, glanzend, met en zonder grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of circel.

De 15 series op een rij
Op dit moment zijn er een vijftiental series. Deze kunt u links onder 'vtwonen collectie' in het menu vinden en bekijken.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.